LOGO- EN HUISSTIJLONTWERP

Gaat u een eigen bedrijf beginnen? Of is uw huidige huisstijl niet meer van deze tijd? Dan bent u bij Flamingo Media aan het juiste adres. Een goede, proffesionele uitstraling van een bedrijf is zeer belangrijk. Graag verras ik u met een krachtig en vernieuwend ontwerp.

RECLAME-UITINGEN

Wilt u uw boodschap helder, creatief en origineel onder de aandacht brengen? Dan zit u bij ons goed! Of het nu gaat om flyers, advertenties, folders, posters of brochures. Ook voor roll-up banners en spandoeken kunt u bij Flamingo Media terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

WEBDESIGN

Flamingo Media bied WordPress websites met een hippe en professionele uitstraling. Deze websites zijn geoptimaliseerd voor pc, mobiel en tablet. Door middel van SEO-tekst kan uw vindbaarheid in Google aanzienlijk stijgen. Maak eens een afspraak om te zien wat uw voordelen kunnen zijn.


FAMILIEDRUKWERK

Ook geboortekaarten, trouwkaarten, uitnodigingen en ander familiedrukwerk kunnen we speciaal voor u ontwerpen en realiseren. Zo heeft u altijd een bijzonder kaartje, helemaal naar uw wens!

BEDRUKTE KLEDING

Bij Flamingo Media bedrukken we alle soorten textiel. U kunt al vanaf 1 kledingstuk bij ons terecht, met een maximaal aantal van 150. Wij rekenen met een speciale korting voor corsogroepen.

AUTORECLAME

Met autobelettering komt u niet alleen professioneel en betrouwbaar over, u presenteert ook uw boodschap helder. Zorg dat u opvalt met de autobelettering van Flamingo Media.